Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Bike Totaal cadeaupas

Het beste cadeau voor een fietser!

afbeelding Bike Totaal cadeaupas

Cadeaus voor fietserliefhebbers

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een fietsliefhebber, maar weet u zelf niet precies wat u moet kopen? Bijvoorbeeld omdat de ontvanger een zeer specifieke smaak heeft of omdat hij/zij alles voor de fiets al lijkt te hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u: De Bike Totaal cadeaupas!

De cadeaupas kunt u in één van de 150 Bike Totaal winkels in Nederland kopen of via onze webshop bestellen. Zo hoeft u de deur niet eens uit! U kunt een bedrag kiezen van € 10,- tot € 150,-. De cadeaupas wordt geleverd in een luxe kadoverpakking. Zo is niet direct te zien dat de cadeaupas van Bike Totaal is.

Met de Bike Totaal cadeaupas kunnen alle artikelen (zoals fietsen, onderdelen, accessoires) in de webshop en bij alle 150 Bike Totaal winkels in Nederland betaald worden. Zo weet u zeker dat er een winkel in de buurt zit en dat de ontvanger blij is met zijn of haar zelfgekozen cadeau. Het bedrag op de pas hoeft niet niet in één keer besteed te worden en het tegoed is onbeperkt geldig. Het is niet mogelijk om de cadeaupas in te wisselen tegen contant geld.

Alle voordelen op een rijtje:

  • U kiest zelf een bedrag tussen € 10,- en € 150,-  
  • Gemakkelijk en veilig afrekenen met iDEAL.
  • U kiest zelf waar de pas bezorgd wordt.
  • Kan in delen besteed worden, zowel in de winkel als webshop.
  • De cadeaupas wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. 
  • In te wisselen bij alle 150 Bike Totaal winkels in Nederland. 

Cadeaupas online bestellen

U kunt de cadeaupas aanvragen via onze webshop. Klik op onderstaande button voor meer informatie en het bestellen.

Cadeaupas aanvragen 

Saldo cadeaupas opvragen

Het saldo kunt u opvragen bij alle Bike Totaal winkels in Nederland en met de cijfercode op de achterkant van de pas door te klikken op onderstaande button.

Saldo bekijken

Papieren cadeaubon

Heeft u nog een papieren Bike Totaal cadeaubon? Dan kunt u deze ook nog gewoon bij alle Bike Totaal winkels in Nederland inleveren.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen